Bomba! PNL recurge la amenintari si santaj in cazul liberalilor care nu se opun PSD

Publicat in Politica 24 Aprilie 2014 1353 ori
Google+ WhatsApp
Bomba! PNL recurge la amenintari si santaj in cazul liberalilor care nu se opun PSD
Bomba! PNL recurge la amenintari si santaj in cazul liberalilor care nu se opun PSD

Liberalii pun la cale un plan elaborat pentru a rezista din opoziție în lupta cu PSD. Fiecare amănunt a fost prevăzut în strategia PNL, iar conform unui document intern al PNL, intrat în posesia STIRIPESURSE.RO, s-a trecut la șantaj și amenințări pentru senatorii și deputații care nu vor depune toate eforturile în lupta cu PSD. 

 

 

 

Documentul intern al liberalilor este ”Planul de comunicare la nivel parlamentar”. În acest document se prevăd sancțiuni pentru cei care nu vor dori să se implice cu toate forțele în războiul cu PSD.

 

Cei care doresc să nu se implice, vor fi lăsați în pace, dar se va ține cont de refuzul lor la desemnarea sau menținerea pe funcții parlamentare și nu vor mai fi recomandați pentru participarea la dezbateri la televiziuni”, se arată în Planul de comunicare al PNL.

 

În document se prevede și cine vor fi cei care vor putea accede la portofolii de miniștrii, în cazul în care PNL va ajunge la putere în toamnă.

 

În funcție de performanța demonstrată, la toamnă, parlamentarii vor putea emite pretenții la o viitoare funcție de președinte/vicepreședinte de comisie sau de ministru, pe domeniul lor”.

 

041vm0r

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.