Deputatul Florin Popescu, îngropat de efectul Anastase

Publicat in Politica 24 Aprilie 2014 2452 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul Florin Popescu, îngropat de efectul Anastase
Deputatul Florin Popescu, îngropat de efectul Anastase

Deputatul Florin Popescu trage ponoasele deciziilor pe care PDL le-a luat în perioada în în care a fost la guvernare. Fostul președinte al Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a atacat la Curtea Constituțională condiția de a exista cvorum la ședințele Biroului Permanet al Camerei Deputaților. 

 

 

 

La ședința de Birou Permanent, în care s-a luat în discuție problema lui Florin Popescu, au fost doar 2 membri cu drept de vot: Viorel Hrebenciuc și Nicolae Mircovici. La ședință au mai asistat, fără drept de vot, și Marian Neacșu, dar și Alina Gorghiu, ca suplinitor pentru Dan Motreanu.

 

Astfel, din cauza deciziei CCR, la solicitarea PDL, Florin Popescu va intra în malaxorul Parlamentului, care trebuie să decidă dacă îi ridică sau nu imunitatea parlamentară.

 

Biroul Permanent a decis să sesizeze Comisia Juridică, care are la dispoziție 3 zile să finalizeze raportul. Ulterior, Biroul Permanent va convoca plenul Camerei Deputaților, care va decide dacă Popescu este dat pe mâna justiției sau nu. Cel mai probabil, plenul Camerei se va reuni în data de 7 mai.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.