Partidul lui Traian Băsescu atins de CORUPŢIE la vârf. Dezvăluirea care i-ar putea fi fatală Elenei Udrea

Publicat in Politica 24 Aprilie 2014 3100 ori
Google+ WhatsApp
Partidul lui Traian Băsescu atins de CORUPŢIE la vârf. Dezvăluirea care i-ar putea fi fatală Elenei Udrea
Partidul lui Traian Băsescu atins de CORUPŢIE la vârf. Dezvăluirea care i-ar putea fi fatală Elenei Udrea

După ce procurorii DNA au cerut Parlamentului încuviinţarea arestării deputatului Florin Popescu, secretarul general al Partidului Mişcarea Populară, pentru acte de corupţie, preşedintele informal al partidului prezidenţial, Elena Udrea, ar putea intra în atenţia anchetatorilor. Potrivit unei investigaţii făcute de Gazeta Sporturilor, Elena Udrea este indicată ca beneficiara a corupţiei din spatele Galei Bute organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale, pe care îl conducea la vremea respectivă.

 
 

Noi dezvăluiri legate de Gala Bute au fost publicate în Gazeta Sporturilor, fiind citată afirmaţia unei surse judiciare care declara că ELENA UDREA este unul dintre profitorii corupţiei şi ilegalităţilor din spatele galei de box.

 

"Chiar dacă Elena Udrea a semnat doar felicitările de Crăciun și de Paște ca ministru, ea este unul dintre profitorii corupţiei și ilegalităţilor din spatele galei de box!", afirmă sursa.

 

În articolul din Gazeta Sporturilor este explicat mecanismul prin care clientela de partid a intervenit şi a făcut plăţi în cazul Galei Bute. Mai exact este vorba de o parte din cele 10 milioane de lei pe care Rudel Obreja i-a primit pentru organizarea Galei.

 

8 milioane au venit din conturile Ministerul Dezvoltării, condus la vremea respectivă de ELENA UDREA. Alte două milioane au fost plătite de firma TERMOGAZ Company Haţeg patronată de familia Gărdean, tocmai firma care a câştigat contracte de aproape o sută de milioane de euro de la Ministerul Dezvoltării în mandatul ELENEI UDREA pentru construtia de părţii de schii, telegondole, drumuri şi bazine de nataţie.

 

Jurnaliştii scriu că firma i-a făcut plata în contul lui Rudel Obreja pentru a onora promisiunea ELENEI UDREA către acesta referitoare la suma pe care trebuia să o primească pentru organizarea Galei. Potrivit Gazetei Sporturilor, această descoperire este unul dintre elementele care indică foarte clar faptul că după redeschiderea dosarului, procurorii DNA nu o vor mai ocoli pe ELENA UDREA.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.