Vezi cate semnaturi a strans PP-DD Prahova pentru europarlamentare

Publicat in Politica 27 Martie 2014 431 ori
Google+ WhatsApp
Vezi cate semnaturi a strans PP-DD Prahova pentru europarlamentare
Vezi cate semnaturi a strans PP-DD Prahova pentru europarlamentare

Organizaţia PP-DD Prahova mulţumeşte tuturor prahovenilor pentru cele peste 15.500 de semnături strânse pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai a acestui an.

 

 

În calitate de coordonator național al campaniei de strângere de semnături, deputatul Gabriela Anghel mulţumeşte celor 100 de organizaţii PP-DD din Prahova pentru eforturile făcute în această perioadă, dar şi tuturor organizaţiilor judetene din ţară care au contribuit cu success la totalul de 350.000 de semnături depuse la Biroul Electoral Central.

 

Astfel, Partidul Poporului – Dan Diaconescu reconfirmă poziţia sa solidă pe scena politică a României, situându-se în top 3 al numărului de semnături, după USD şi PNL.

 

Se dovedeşte încă o dată că PP-DD este un partid al poporului şi că plecările demnitarilor aleşi pe listele noastre a însemnat doar pierderea unor cartele de vot, nu şi a organizaţiilor din teritoriu care s-au implicat activ în această acţiune, sau a electoratului care a semnat în număr atât de mare pentru candidaţii noştri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.