Primarul Volosevici a solicitat sedinta de urgenta, sambata seara, pentru rezolvarea urgenta a crizei apei calde

Publicat in Politica 15 Octombrie 2022 Actualizat: 15 Octombrie 2022 2510 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici a solicitat sedinta de urgenta, sambata seara, pentru rezolvarea urgenta a crizei apei calde
Primarul Volosevici a solicitat sedinta de urgenta, sambata seara, pentru rezolvarea urgenta a crizei apei calde

Primarul Ploiestiului a convocat in sedinta de urgenta atat consilierii locali, cat si pe directorul economic Nicoleta Craciunoiu, pentru a finaliza procedurile juridice si financiare astfel incat ploiestenii sa beneficieze de agent termic in cel mai scurt timp.

Andrei Volosevici se afla si la aceasta ora la sediul Primariei Ploiesti, in sedinta inceputa la ora 21:30, in cadrul careia a cerut explicatii Nicoletei Craciunoiu cu privire la alocarea bugetara avizata favorabil, cu intarziere.

Potrivit edilului, directorul economic a acordat aviz favorabil alocarii a 10 milioane de lei catre Termo Prahova abia la ora 21:30 in aceasta seara, cu toate ca astazi, la orele pranzului, aceeasi Nicoleta Craciunoiu a refuzat sa aloce 5 milioane de lei, sub diferite justificari, din aceleasi surse bugetare.

Primarul Volosevici a confruntat-o pe Craciunoiu in sedinta de sambata noaptea, cerandu-i sa explice de ce s-a intarziat cu avizarea banilor catre societatea nou infiintata Termo Ploiesti, in conditiile in care de acest aviz depinde repornirea agentului termic in Ploiesti.

Proiectul a fost supus dezbaterii aproape de miezul noptii intrucat abia in aceasta seara a fost finalizat si depus de consilierul Gheorghe Sirbu.

Update: Proiectul vizand rectificarea bugetara nu a trecut de votul consilierilor locali. S-au exprimat 12 voturi pentru, un vot impotriva si patru abtineri, iar pentru a fi adoptat, tinand cont ca vorbim despre proiect de buget, ar fi fost nevoie de 14 voturi pentru. Astfel incat, rectificarea fiind respinsa, nu s-a mai spus la vot acordarea unui imprumut in valoare de 5 milioane de lei catre Termo Ploiesti, neexistand prevedere bugetara. 

 Primarul Volosevici a solicitat o noua sedinta, tot in aceasta noapte, pentru a se incerca alocarea banilor necesari achizitiei de gaze naturale, in conditiile in care avizul directiei economice a fost deja exprimat, favorabil. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.