Ultima ora/ CET Brazi a fost transferat la Primaria Ploiesti. Ce urmeaza

Publicat in Politica 29 Septembrie 2022 2912 ori
Google+ WhatsApp
Ultima ora/ CET Brazi a fost transferat la Primaria Ploiesti. Ce urmeaza
Ultima ora/ CET Brazi a fost transferat la Primaria Ploiesti. Ce urmeaza

Un pas extrem de important pentru soluţionarea crizei apei calde din Ploieşti a fost făcut, azi, de Consiliul Judeţean Prahova.

Astfel, consilierii au aprobat transferul CET Brazi şi al reţelei primare de termoficare din patrimoniul CJ în patrimoniul municipiului Ploieşti, conform solicitării făcute anterior de Consilul Local Ploieşti.

„Prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Ploieşti nr. 358/25.08.2022 s-a aprobat solicitarea trecerii din domeniul public al Judeţului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploieşti a bunurilor imobile şi mobile aferente sistemului de producere, transport şi distribuţie energie termică şi apă caldă, cu modificările ulterioare. Având în vedere că aceste bunuri sunt necesare pentru producerea transportul agentului termic şi a apei calde destinate locuitorilor municipiului Ploieşti, propunem încetarea uzului şi interesului public judeţean a bunurilor respective şi transmiterea acestora din domeniul public al judeţului Prahova în domeniul public al municipiului Ploieşti, inclusiv cu toate mijloacele fixe si obiectele de inventar necesare funcţionării SACET", se arată în raportul proiectului.

Bunurile care nu sunt în stare de funcţionare vor rămâne în custodia Consiliului Judeţean Prahova până la finalizarea lucrărilor necesare asigurării stării de funcţionare a acestora. Situaţia centralizată a acestor bunuri se va realiza prin întocmirea unei anexe separate la protocolul de predare primire.

În sala de şedinţă s-au aflat primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi comisia care va prelua bunurile, edilul luându-ţi angajamentul că va semna în cel mai scurt timp procesul verbal de predare-primire.

Sursa necenzuratph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.