Consiliul Judetean discuta azi despre transferul CET Brazi la Primaria Ploiesti

Publicat in Politica 29 Septembrie 2022 1492 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judetean discuta azi despre transferul CET Brazi la Primaria Ploiesti
Consiliul Judetean discuta azi despre transferul CET Brazi la Primaria Ploiesti

Consiliul Judeţean Prahova a inclus pe ordinea de zi a şedinţei de joi proiectul de hotărâre privind transferul CET Brazi şi al reţelei primare de termoficare către administraţia ploieşteană.

Anunţat iniţial pentru luni, proiectul de hotărâre privind transferul către Primăria Ploieşti a bunurilor din sistemul centralizat de termoficare deţinute de CJ a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei de joi a forului legislativ judeţean.

Conform proiectului de hotărâre, preşedintele Consiliului Judeţean urmează să desemneze o comisie care se va ocupa de procedurile de predare.

"Având în vedere că aceste bunuri sunt necesare pentru producerea transportul agentului termic și a apei calde destinate locuitorilor municipiului Ploiești, propunem încetarea uzului și interesului public județean a bunurilor respective și transmiterea acestora din domeniul public al județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, inclusiv cu toate mijloacele fixe si obiectele de inventar necesare funcționării SACET", se arată în expunerea de motive semnată de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Sursa: www.telegrama.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.