Politeanu, mai ceva ca turnatorii securisti! Un nou circ intre USR-istii din Prahova

Publicat in Politica 28 Septembrie 2022 Actualizat: 28 Septembrie 2022 612 ori
Google+ WhatsApp
Politeanu, mai ceva ca turnatorii securisti! Un nou circ intre USR-istii din Prahova
Politeanu, mai ceva ca turnatorii securisti! Un nou circ intre USR-istii din Prahova

Continua circul in USR Prahova, acolo unde Mihai Politeanu inca mai are afaceri neterminate si bani pentru postari platite pe Facebook. 

Acest circar-sef al USR, partid care, cel putin in Prahova, are reprezentanti in administratia judeteana, nu stie altceva decat sa faca "dezvaluiri" despre colegii de partid sau despre cei pentru care, in campania electorala, a girat trup si suflet. Nimic pentru Ploiesti, nimic despre proiecte si initiative pentru dezvoltarea orasului, judetului etc.

Dupa modelul turnatorilor securisti, "Milițeanu" a facut "dosare" tuturor celor care nu se inchina la icoana lui Macovei, neavand capacitatea de a pricepe ca nimeni, in afara de el, nu are cum sa o indrageasca pe Macovei in egala masura cum o face domnia sa, din simplul motiv ca nu au fost egali pe statul de plata al acesteia.

Bun, revenind la turnatorie, Politeanu l-a luat in vizor pe colegul de partid Razvan Enescu, pentru care se jura pe toti sfintii ca e cel mai bun candidat pentru functia de primar al Ploiestiului. Bine ca nu l-am votat!

Iata ce spune acum Politeanu despre Enescu (popcorn!):

Razvan Enescu - e politician ales în administrația locală, dar în același timp și om de afaceri cu firmă al cărei principal obiect de activitate sunt contractele cu statul. Firma acestuia, Artopic Workshop, cu 0 angajați:

A obținut 53 de contracte cu statul prin încredințare directă și 16 contracte prin procedură simplificată, conform datelor din SEAP;

Din cele 53 de contracte prin încredințare directă, 44 sunt obținute în anii 2021 și 2022, după ce a fost ales consilier local. Și 2022 încă nu s-a terminat;

Din cele 44 obținute de când este consilier local, având o valoare totală de 1 032 278 lei fără TVA, 29 de contracte sunt obținute de la primării PSD din IALOMIȚA;

Din păcate, a obținut și 6 contracte prin încredințare directă de la primăria Breaza din PRAHOVA, condusă de primar USR cu un picior în PNL, în valoare totală de 180100 lei fără TVA, astfel:

1 contract în valoare de 18 000 lei fără TVA, 14 octombrie 2021;

4 contracte în valoare totală de 59 600 lei fără TVA, obținute în aceeași zi, 24 martie 2022;

1 contract de 102 500 lei fără TVA, 26 august 2022.

Ca exemplu, cei 20000 de euro fără TVA ai ultimului contract menționat au fost obținuți astfel: anunțul a fost publicat pe SEAP la 25 august la ora 13, firma lui Enescu a răspuns anunțului Primăriei Breaza la ora 20:21, apoi Primăria a închis procedura de achiziție pe 26 august dimineața la 08:19. Surprinzător de matinali sunt funcționarii publici din Primăria Breaza. Se pare că noaptea a fost un sfetnic bun, cum se spune.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.