Deputat PSD Prahova Rodica Paraschiv: Nu trebuie să mai fim ținuți la ușa Spațiului Schengen!

Publicat in Politica 22 Septembrie 2022 391 ori
Google+ WhatsApp
Deputat PSD Prahova Rodica Paraschiv: Nu trebuie să mai fim ținuți la ușa Spațiului Schengen!
Deputat PSD Prahova Rodica Paraschiv: Nu trebuie să mai fim ținuți la ușa Spațiului Schengen!

De 11 ani, România așteaptă să facă parte din zona de liberă circulație în Europa! Nu trebuie să mai fim ținuți la ușa Spațiului Schengen!

S-au împlinit 11 ani de când țara noastră a solicitat oficial intrarea în Schengen. În toată această perioadă, România a îndeplinit criteriile tehnice de aderare, dar s-a lovit de un zid din partea Consiliului Uniunii Europene!

Colegii noștri - Dan Nica, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, și europarlamentarul Victor Negrescu -, cu sprijinul direct al Grupului Social-Democraților europeni, au solicitat în mai multe rânduri Parlamentului European o dezbatere și emiterea unei rezoluții pentru aderarea României la Spațiul Schengen. Trebuie să îi mulțumim pentru susținere doamnei Iratxe Garcia Perez, lider al social-democraților europeni din Parlamentul European, care ne-a sprijinit în eforturile noastre de a intra în Schengen.

Sperăm ca, la începutul lunii octombrie, Parlamentul European va solicita Consiliului UE să supună la vot, până la sfârșitul anului, aderarea României la Schengen!

Rodica Paraschiv,

Deputat PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.