Noi înregistrări cu înjurături la adresa PSD. Liderul TNL a fost demis de Ciucă și din funcție, și din Guvern

Publicat in Politica 21 Septembrie 2022 Actualizat: 21 Septembrie 2022 550 ori
Google+ WhatsApp
Noi înregistrări cu înjurături la adresa PSD. Liderul TNL a fost demis de Ciucă și din funcție, și din Guvern
Noi înregistrări cu înjurături la adresa PSD. Liderul TNL a fost demis de Ciucă și din funcție, și din Guvern

Înjurăturile tineretului liberal de la școala de vară au fost mult mai vehemente la adresa partenerilor din PSD, decât s-a crezut inițial. Noi imagini arată că limbajul tinerilor din PNL îl poate întrece și pe cel al galeriilor de fotbal. Acum două săptămâni șefa tinerilor liberali își cerea scuze pentru comportamentul grobian al colegilor săi, de această dată liberalii au refuzat să mai comenteze cele întâmplate. Iar social-democrații se declară dezamăgiți.

Surse: Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost demis din funcție. Totodată a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Decizia a fost luată ca urmare a evenimentelor de la şcoala de vară a TNL în care tineri liberali au proferat injurii la adresa PSD.

Mara Mareș, șefa TNL: Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute „Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizării materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment", transmite Mareș într-un comunicat.

„Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute. Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației", a adăugat șefa TNL. Conducerea PNL: Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente

„În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului. Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice. Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente care nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități", transmite conducerea PNL într-un comunicat de presă.

„Ne dorim alături de noi cât mai mulți tineri care să înțeleagă că PNL este ghidat de demnitate, solidaritate și respect. Avem nevoie ca tânăra generație să înțeleagă că schimbarea are loc numai prin implicare, iar implicarea necesită asumarea unui rol în societatea din care facem parte. Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică", mai precizează sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.