Monumentul dedicat lui Nicolae Titulescu a fost amplasat in centrul Chisinaului. Mircea Cosma: "Daca vrei, poti!"

Publicat in Politica 21 Septembrie 2022 Actualizat: 21 Septembrie 2022 298 ori
Google+ WhatsApp
Monumentul dedicat lui Nicolae Titulescu a fost amplasat in centrul Chisinaului. Mircea Cosma: "Daca vrei, poti!"

Statuia lui Nicolae Titulescu a fost amplasata, luni, 19 septembrie, pe soclu, in capitala Republicii Moldova. Monumentul, donatie a Fundatiei Europene "N. Titulescu", infiintata de Adrian Nastase, are o inaltime de 4,3 metri, cantarind 6,5 tone.

Statuia a fost curatata dupa transport si urmeaza ca parcul care o gazduieste sa fie amenajat si pregatit pentru inaugurare.

"Si statuia din marmura alba este pe soclu la Chisinau. Din decembrie 2021, unii au abandonat din diferite motive. Am ramas profesionistii in aceasta realizare. Sculptorul Doru Dragusin, fundatia Titulescu, AESPN, SMV Ploiesti, CJ Buzau, primaria Chisinau, pretura Botanica. Au sustinut acest efort Sc PECEF srl Ploiesti si SC Aquilla srl Ploiesti. Multumim tuturor. Inaugurarea oficiala va avea loc pe 10 octombrie 2022", a anuntat Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.