Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la festivitatile organizate de Ziua Pompierilor Romani. Ce mesaj a transmis

Publicat in Politica 13 Septembrie 2022 345 ori
Google+ WhatsApp
Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la festivitatile organizate de Ziua Pompierilor Romani. Ce mesaj a transmis
Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la festivitatile organizate de Ziua Pompierilor Romani. Ce mesaj a transmis

Prezent astăzi, 13 septembrie 2022 la manifestările prilejuite de aniversarea zilei care stă la baza identității instituționale a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a dat citire mesajului premierului Nicolae-Ionel Ciuca:

"Celebrăm astăzi curajul, devotamentul și tenacitatea celor care salvează vieți și pun umărul la reconstrucția comunităților locale.

De la biruința eroică de pe Dealul Spirii, în urmă cu 174 de ani, pompierii români au obținut încrederea și respectul cetățenilor, prin misiuni de cele mai multe ori extrem de dificile. Faptul că astăzi România este un stat funcțional și sigur se datorează inclusiv eforturilor neobosite ale celor care ne protejează și ne salvează.

Cu toții am fost impresionați de profesionalismul salvatorilor, dovedit și în ultima perioadă în care țara noastră a fost afectată de fenomene climatice extreme - secetă, inundații, incendii. În misiunile cotidiene de acordare a asistenţei medicale de urgenţă, fac dovada umanității, gestionând provocări dintre cele mai diverse cu empatie și respect față de cei aflați în suferință.

Pregătirea lor la cele mai înalte standarde este prețuită și la nivel internațional.
Mereu la datorie, pompierii români au dovedit încă o dată că sunt salvatori europeni. Misiunile dificile din Grecia și Franța, colaborarea cu echipele partenere din Europa, au demonstrat că solidaritatea și curajul sunt valori universale, traduse în teren prin eforturi supraomenești și autentice fapte de eroism.

Mulțumiri și recunoștință eroilor noștri salvatori! România și întreaga Europă contează pe dumneavoastră!

La mulți ani și mult succes în misiunile de salvare!"

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.