Subprefectul Emil Draganescu, in control inopinat la Casa de Pensii Prahova. Ce a descoperit

Publicat in Politica 13 Septembrie 2022 1185 ori
Google+ WhatsApp
Subprefectul Emil Draganescu, in control inopinat la Casa de Pensii Prahova. Ce a descoperit
Subprefectul Emil Draganescu, in control inopinat la Casa de Pensii Prahova. Ce a descoperit

Subprefectul de Prahova Emil Draganescu a efectuat, zilele trecute, un control inopinat la mai multe institutii din judet, printre care si Casa de Pensii, acolo unde a verificat daca exista deficiente in organizarea si functionarea institutiei, dar si nemultumiri ale pensionarilor cu privire la atitudinea angajatilor Casei judetene de Pensii Prahova.

Potrivit raportului preliminar facut public astazi de subprefectul Draganescu, nu au fost evidentiate nereguli in urma controlului efectuat, iar acolo unde s-au constatat mici deficiente, reprezentantul Prefecturii Prahova a oferit indrumare si sprijin pentru solutionarea acestora.

 

"Doamnelor, domnilor,

Deși știu că, pentru mulți dintre dumneavoastră, subiectul "fierbinte" este cel al termiei, până când instituțiile abilitate, în speță Consiliul Județean, respectiv Primăria și Consiliul Local vor oferi răspunsurile pe care le așteptăm cu toții, vin în fața dumneavoastră cu câteva mențiuni cu privire la raportul de verificare preliminar de la Casa Județeană De Pensii!

Astfel:

1. Astăzi avem funcțională pagina de Facebook a instituției pe care vă invit să o vizitați!

2. Toate petițiile cetățenilor au fost soluționate și cele pentru care nu s-a oferit încă răspuns sunt în termen!

3. Tot în ceea ce privește petițiile vă informez asupra faptului că, la nivelul tuturor caselor județene de pensii există un sistem electronic bine pus la punct, care atenționează lucrătorii desemnați cu privire la sesizările care au termene scadente!

4. Absolut toate persoanele care au solicitat audiențe la mine și la conducerea instituției au fost îndrumate și consiliate în condițiile legii!

5. In proporție foare mare au fost soluționate cererile pentru bilete de tratament și la sfârșitul lunii va fi afișată lista pentru luna Septembrie, astfel încât tuturor solicitanților să li se ofere bilete!

6. La nivelul Casei Județene de Pensii Prahova există structură pentru relațiile cu publicul!

7. Nu au fost identificate sesizări cu privire la comportamentul neadecvat, în relația cu cetățenii, al funcționarilor din ghișeu!

8. Nu am fost sesizați cu privire la eventuale fapte sau acte ilicite la nivelul funcționarilor!

9. Absolut tuturor cetățenilor li se va asigura copierea gratuită a documentelor necesare la dosarele de pensii sau de tratament!

10. A fost constatată o deficiență la un număr de telefon pentru relațiile cu publicul, deficiență care este in curs de rezolvare!

Deasemenea vreau să reafirm disponibilitatea domnului prefect, a mea și a domnului director Viorel Călin și să vă informez că raportul final va putea fi consultat de orice doritor!

Închei prin a ura, astăzi de ziua pompierilor, colegilor de la ISU Prahova, un sincer LA MULȚI ANI!", a postat subprefectul Emil Draganescu, pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.