Doua scoli din Ploiesti vor fi reabilitate integral, cu fonduri europene. Andrei Volosevici a semnat contractele de finantare

Publicat in Politica 13 Septembrie 2022 817 ori
Google+ WhatsApp
Doua scoli din Ploiesti vor fi reabilitate integral, cu fonduri europene. Andrei Volosevici a semnat contractele de finantare
Doua scoli din Ploiesti vor fi reabilitate integral, cu fonduri europene. Andrei Volosevici a semnat contractele de finantare

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, informează comunitatea locală că două școli gimnaziale vor fi reabilitate cu fonduri europene.

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat, astăzi, contractele de finanțare pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 13 și a Școlii Gimnaziale nr. 19.

Contractele de finanțare se derulează prin Programul Operațional Regional, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Astfel, Școala Gimnazială nr. 13 și Școala Gimnazială nr. 19 vor primi finanțări nerambursabile în valoare de 1 187 875,00 lei, respectiv de 544 526,99 lei.

Proiectele respective fac parte din programul "O 9 șansă! Sprijinirea comunității marginalizate din Municipiul Ploiești" prin elaborarea unei Strategii de Dezvoltare Locală finanțată prin Programul Operațional Regional.

Obiectivele implementării celor două proiecte de modernizare constau în creșterea accesului la educație pentru persoanele din comunitățile marginalizate, aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială și îmbunătățirea condițiilor educaționale.

Reabilitarea celor două unități de învățământ va contribui, în mod direct, la îmbunătățirea calității vieții populației din zona urbană marginalizată a municipiul Ploiești, în special a grupurilor vulnerabile, promovând, în același timp, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, precum și scăderea populației aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

Termenul de realizare a investițiilor este 31.12.2023.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.