ALERTA/ Prefectul Virgiliu Nanu, decizie privind infiintarea unei societati de termie de catre municipalitate: Este partial NELEGALA

Publicat in Politica 02 Septembrie 2022 Actualizat: 02 Septembrie 2022 1090 ori
Google+ WhatsApp
ALERTA/ Prefectul Virgiliu Nanu, decizie privind infiintarea unei societati de termie de catre municipalitate: Este partial NELEGALA

Instituţia Județului Prahova a primit, zilele trecute solicitarea Primăriei Municipiului Ploiești de a formula un punct de vedere cu privire la legalitatea celor două Hotărâri adoptate joi, 25 august, de către Consiliul Local Ploiești privind aprobarea unei societăți, având ca asociat unic municipiul Ploiești, cu scopul preluării serviciului de termoficare, respectiv solicitarea de preluare a bunurilor de termoficare a CET Brazi în domeniul al municipiului Ploiești.

Așadar, reprezentanții Instituției Prefectului Prahova au analizat întreaga documentație care a stat la baza celor două Hotărâri de Consiliu Local Ploiești, iar în urma studiului amănunțit, a concluzionat ca Hotararea 359 din 25.08.2022 este partial nelegala.

Cel mai important aspect retinut de Prefectura Prahova se refera la hotararea privind infiintarea unei noi societati care sa asigure termoficarea municipiului. Conducerea Prefecturii a raspuns ca "nicio cheltuiala din fonduri publice locale nu poate fi angajata, ordonantata si platita daca nu este aprobata, potrivit legii si daca nu are prevederi bugetare si surse de finantare".

 Vezi raspunsul Prefecturii Prahova, in galeria foto de mai sus

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.