Primaria Ploiesti nu are bani pentru Programul național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local

Publicat in Politica 02 Septembrie 2022 359 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti nu are bani pentru Programul național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local
Primaria Ploiesti nu are bani pentru Programul național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local

Primăria Ploiești a anunțat că bugetul municipalității nu poate susține Programul național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local.
comunicatul Primăriei Ploiești:
"Primăria Municipiului Ploiești a analizat modalitatea aplicării, la nivel local, a Programului național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local, derulat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, prin Administrația Fondului de Mediu.
Municipiul Ploiești se încadrează, conform legislației acestui program național, la acordarea unei finanțări pentru un număr de minim 50.000 de autovehicule uzate, ființare care ar trebui asigurată, inițial din bugetul local, sumele destinate stimulentelor de casare a autovehiculelor urmând să fie decontate, ulterior, în baza contractelor de finanțare încheiate între primării și Administrația Fondului de Mediu (www.afm.ro ).
Astfel, având în vedere prevederile Ghidului de finanțare a Programului privind casarea autovehiculelor uzate, publicat în Monitorul Oficial nr. 832 din 24.08.2022, precum și faptul că sumele destinate punerii în aplicare a acestui program, la nivel local, nu sunt prevăzute direct către bugetele locale, s-a apreciat că, în cursul acestui an, bugetul Municipiului Ploiești nu poate susține Programul național privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla local".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.