Ce spune primarul Volosevici despre demolarea blocului ”Șapte etaje”

Publicat in Politica 31 August 2022 2778 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune primarul Volosevici despre demolarea blocului ”Șapte etaje”
Ce spune primarul Volosevici despre demolarea blocului ”Șapte etaje”

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, nu a renunțat la ideea de a demola "Blocul șapte etaje". Anunțul a fost făcut de șeful executivului ploieștean în timpul dezbaterilor privind destituirea Magdalenei Trofin din funcția de viceprimar.

"Eu vreau și acum să demolăm "Șapte etaje". Să-i mutăm pe locatarii de acolo într-un bloc zdravăn și serior și sigur și să reușim să avem și noi ceea ce ne dorim și anume Palatul Culturii, cu Halele Centrale și cu Catedrala. Ca să ne lămurim asta e opinia mea și acum", a susținut Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

Vă reamintim că reprezentanții executivului ploieștean au susținut în momentul în care a fost lansat acest proiect în dezbatere publică faptul că inițiativa de a demola "Blocul șapte etaje" are ca scop amenajarea, în zonă, a unei esplanade pietonale, menită să repună în valoare cele trei monumente istorice-simbol ale Ploieștiului: Palatul Culturii, Catedrala "Sf. Ioan Botezătorul" și Halele Centrale, așa cum au fost ele gândite și proiectate de celebrul arhitect Toma T. Socolescu.

Prin repunerea în legătură a acestor monumente, într-un cadru arhitectural și peisagistic unic, Ploieștiul va putea fi adus, din nou, pe harta orașelor atractive din punct de vedere turistic.

Sursa www.republikanews.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.