Prefectura Prahova urmeaza sa stabileasca daca sunt legale hotararile CL privind preluarea CET Brazi

Publicat in Politica 30 August 2022 Actualizat: 30 August 2022 1966 ori
Google+ WhatsApp
Prefectura Prahova urmeaza sa stabileasca daca sunt legale hotararile CL privind preluarea CET Brazi
Prefectura Prahova urmeaza sa stabileasca daca sunt legale hotararile CL privind preluarea CET Brazi

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu a convocat astăzi o ședință a Comisiei de Dialog Social, la care alături de reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate și ai organizațiilor sindicale și patronale a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.

La inițiativa reprezentanților CNS Cartel Alfa, respectiv UGIR Prahova, vicepreședintele CJ Prahova a prezentat proiectele importante aflate în derulare/ implementare la nivelul instituției pe care o reprezintă.

Totodată, la sfărșitul prezentării, la solicitarea reprezentanților organizațiilor sindicale de a afla detalii cu privire la problema termoficării din Municipiul Ploiești, prefectul a precizat că Instituţia Județului Prahova a primit solicitarea Primăriei Municipiului Ploiești de a formula un punct de vedere cu privire la legalitatea celor două Hotărâri adoptate joi, 25 august, de către Consiliul Local Ploiești privind aprobarea unei societăți, având ca asociat unic municipiul Ploiești, cu scopul preluării serviciului de termoficare, respectiv solicitarea de preluare a bunurilor de termoficare a CET Brazi în domeniul al municipiului Ploiești.

Așadar, reprezentanții Instituției Prefectului Prahova analizează cu celeritate în acest moment întreaga documentație care a stat la baza celor două Hotărâri de Consiliu Local Ploiești, iar în urma studiului amănunțit, va emite un punct de vedere în limitele legii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.