BREAKING! Mihai Politeanu NU MAI ESTE presedintele USR Prahova. Conducerea de la Bucuresti a ANULAT alegerile interne

Publicat in Politica 30 August 2022 Actualizat: 30 August 2022 933 ori
Google+ WhatsApp
BREAKING! Mihai Politeanu NU MAI ESTE presedintele USR Prahova. Conducerea de la Bucuresti a ANULAT alegerile interne

Lovitura fatala pentru Mihai Politeanu! Alegerile interne din USR Prahova, masluite de Mihai Politeanu, au fost anulate de conducerea nationala a partidului!

Biroul National al USR, intrunit in sedinta astazi, a decis ca alegerile organizate de Politeanu in perioada 22-24 iulie, in cadrul Conferintei Judetene Prahova, NU SUNT VALIDE. Astfel, USR a anulat Conferinta in cauza si toate actele care au rezultat din aceasta. 

Mihai Politeanu a fost, astfel, umilit de propriul partid, mandatul sau in fruntea filialei judetene USR Prahova fiind ANULAT de conducerea centrala!

 De multa vreme, s-a vehiculat informatia potrivit careia Mihai Politeanu ar dirija organizatia dupa bunul plac, existand actiuni de santaj si amenintare la adresa mai multor persoane "insubordonate". Toate aceste nereguli au fost reclamate conducerii USR Bucuresti care, iata, astazi a venit cu sentinta finala.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.