Incepe scoala! Conducerea Prefecturii Prahova, videoconferinta cu premierul si ministrii Educatiei si MAI

Publicat in Politica 30 August 2022 522 ori
Google+ WhatsApp
Incepe scoala! Conducerea Prefecturii Prahova, videoconferinta cu premierul si ministrii Educatiei si MAI
Incepe scoala! Conducerea Prefecturii Prahova, videoconferinta cu premierul si ministrii Educatiei si MAI

Conducerea Instituției Prefectului Județul Prahova a participat în această dimineață, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, dar și de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și de Direcția de Sănătate Publică Prahova, la videoconferința organizată în contextul debutului anului școlar 2022/ 2023.

Videoconferința s-a desfășurat cu participarea premierului Nicolae- Ionel Ciucă, a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode și a ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, care în pregătirea întâlnirii online au solicitat desfășurarea unor ședințe de evaluare a stadiului de pregătire a unităților de învățământ din aria de resonsabilitate a fiecărei instituții a prefectului.

Astfel, s-a pus accent pe:
- securitatea elevilor și soluțiile de prevenirea a unor situații de risc precum agresiuni fizice și psihice, consumul de droguri, reguli de circulație pe drumurile publice;
- autorizările clădirilor d.p.d.v. sanitar, dar și privind securitatea la incendiu;
- accesul la microbuze școlare;
- statutul cadrelor didactice care vor preda în anul școlar 2022-2023;
- cei trei piloni de reducere a abandonului școlar ( asigurarea transortului elevilor, bursele școlare și asigurarea unei mese calde în interiorul instituției de învățământ).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.