Ambasadorul Frantei Laurence Auer, despre proiectul Spitalului Municipal de Urgenta: O initiativa laudabila si un proiect strategic

Publicat in Politica 26 August 2022 Actualizat: 26 August 2022 824 ori
Google+ WhatsApp
Ambasadorul Frantei Laurence Auer, despre proiectul Spitalului Municipal de Urgenta: O initiativa laudabila si un proiect strategic
Ambasadorul Frantei Laurence Auer, despre proiectul Spitalului Municipal de Urgenta: O initiativa laudabila si un proiect strategic

Ambasadorul Frantei in Romania, Laurence Auer, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii autoritatilor locale si judetene, in cadrul careia a fost subliniata importanta cooperarii romano-franceze in dezvoltarea judetului Prahova si a municipiului Ploiesti.

In cadrul intalnirilor cu primarul Andrei Volosevici si cu prefectul Virigiliu Nanu, ambasadorul Auer a laudat initiativa construirii Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti, Excelenta Sa apreciind proiectul drept esential si strategic in domeniul Sanatatii.

Redam comunicatul Primariei Ploiesti:

 Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, împreună cu viceprimarii municipiului nostru, domnul Daniel Nicodim și doamna Magdalena Trofin, precum și administratorul public al orașului, doamna Simona Albu, au primit, astăzi, la sediul municipalității, o delegație a Ambasadei Franței în România, condusă de Excelența Sa, doamna Laurence Auer.

La discuții au fost prezenți și președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Prahova, domnul Aurelian Gogulescu și directorul Filarmonicii "Paul Constantinescu" a municipiului Ploiești, domnul Vlad Mateescu, precum și reprezentanți ai Alianței Franceze Ploiești și ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

În cadrul reuniunii, dialogul s-a purtat într-o atmosferă cordială și s-a axat pe consolidarea relațiilor bilaterale franco-române, printr-o serie de acțiuni concrete, în principal în domeniile cultural și educațional.

Partea română a subliniat, în mod deosebit, importanța investitorilor francezi care, în relația cu administrația publică ploieșteană, au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și implicare la nivelul comunității locale. Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici și-a exprimat, în fața reprezentanților Ambasadei Franței în România, mulțumirile și considerația față de sprijinul pe care municipiul nostru l-a primit, constant, în colaborarea cu renumite firme franceze, în vederea bunei asigurări a serviciilor publice pentru ploieșteni, în baza contractelor de profil derulate, până în prezent, cu agenții economici francezi.

La rândul său, Excelența Sa, doamna Laurence Auer și-a arătat deschiderea în susținerea proiectului, derulat de municipalitatea ploieșteană, Spitalul Municipal de Urgență Ploiești, încadrat ca proiect strategic al României. De asemenea, și-a manifestat gratitudinea față de preocuparea executivului ploieștean în promovarea activității Alianței Franceze Ploiești.

În finalul întâlnirii, reprezentanții celor două părți și-au înmânat, în semn de prețuire, daruri simbolice, specifice fiecărei țări, iar primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a oferit doamnei ambasador, în numele ploieștenilor, un buchet de flori, alături de urări de bine și apreciere, cu prilejul zilei sale de naștere.

Programul vizitei oficiale la Ploiești a Ambasadorului Franței în România, Excelența Sa, doamna Laurence Auer, include, în cursul zilei de astăzi, o vizită la Alianța Franceză din Ploiești, o întrunire cu conducerea Instituției Prefectului – județul Prahova, precum și vizionarea Muzeului Ceasului "Nicolae Simache".

Totodată, Excelența Sa, doamna Laurence Auer a fost invitată să onoreze cu prezența sa concertul "Jazz on the rooftop", organizat de Filarmonica "Paul Constantinescu" a municipiului Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.