Subprefectul Emil Draganescu anunta controale ample la deconcentratele din judet

Publicat in Politica 18 August 2022 1326 ori
Google+ WhatsApp
Subprefectul Emil Draganescu anunta controale ample la deconcentratele din judet
Subprefectul Emil Draganescu anunta controale ample la deconcentratele din judet

Emil Draganescu, subprefect al judetului Prahova, a anuntat ca vor urma controale la institutiile deconcentrate. Draganeacu sustine ca verificarile au loc si in urma reclamatiilor facute de cetateni, dar si pentru a verifica daca institutiile respective au luat masuri pentru combaterea birocratiei.

"Dragi prieteni,

Având în vedere atributul de exercitare, în numele prefectului, a conducerii serviciilor publice vreau să vă aduc la cunoștință că, începând de săptămâna viitoare, voi demara, alături de o echipă din prefectură, acțiuni de verificare la nivelul serviciilor publice deconcentrate din județ!

Principalele aspecte pe care le vom verifica țin de sesizările dumneavoastră, de măsurile luate de instituțiile respective pentru combaterea birocrației, de modul în care sunt respectate termenele de răspuns la petițiile cetățenilor, de transparență și comportamentul funcționarilor de la ghișee etc!

M-am angajat la începutul mandatului să fac acest lucru și îl voi face!", a anuntat Draganescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.