Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Publicat in Politica 21 Iulie 2022 419 ori
Google+ WhatsApp
Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19
Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19

În această dimineață, președintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El este complet vaccinat și prezintă simptome foarte ușoare. Președintelui a început să îi fie administrat Paxlovid. În conformitate cu recomandările CDC, acesta se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească pe deplin toate îndatoririle în această perioadă, potrivit unui comunicat emis de Casa Alba.

În această dimineață a fost în contact telefonic cu membri ai personalului Casei Albe și va participa la întâlnirile planificate la Casa Albă în această dimineață prin telefon și prin Zoom de la reședință.

În conformitate cu protocolul Casei Albe pentru cazurile pozitive de COVID, care depășește recomandările CDC, el va continua să lucreze în izolare până când va avea un rezultat negativ. După ce va fi testat negativ, el își va relua activitatea în persoană.

Dintr-o abundență de transparență, Casa Albă va furniza zilnic informații actualizate cu privire la starea președintelui, pe măsură ce acesta continuă să își îndeplinească pe deplin îndatoririle funcției în timp ce se află în izolare.

Conform protocolului standard pentru orice caz pozitiv la Casa Albă, unitatea medicală a Casei Albe va informa toate persoanele apropiate președintelui în cursul zilei de astăzi, inclusiv membrii Congresului și membrii presei care au interacționat cu președintele în timpul deplasării de ieri. Ultimul test anterior al președintelui pentru COVID a fost efectuat marți, când a avut un rezultat negativ.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.