BREAKING/ PSD Prahova, in sedinta BPJ luni, pe tema construirii Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti

Publicat in Politica 20 Iulie 2022 Actualizat: 20 Iulie 2022 1086 ori
Google+ WhatsApp
BREAKING/ PSD Prahova, in sedinta BPJ luni, pe tema construirii Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti
BREAKING/ PSD Prahova, in sedinta BPJ luni, pe tema construirii Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti

Biroul Politic Judetean al PSD Prahova se va reuni in sedinta, luni, 25 iulie, la sediul organizatiei partidului, pe tema construirii noului Spital Municipal de Urgenta Ploiesti.

Intalnirea va avea loc la ora 17, cand se vor trage concluziile finale referitoare la pozitionarea social-democratilor vis-a-vis de oportunitatea construirii spitalului.

 Potrivit informatiilor noastre, majoritatea membrilor marcanti din PSD Prahova sustin construirea Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti. De altfel, proiectul primarului Andrei Volosevici a fost sprijinit mai mult de tabara social-democratilor din Consiliul Local, in timp ce restul formatiunilor politice fie s-au abtinut, fie s-au opus.

Ba mai mult, PSD Prahova s-a implicat activ in concretizarea acestui proiect de importanta majora pentru ploiesteni, organizand intalniri de lucru periodice pe tema spitalului. La una dintre aceste intalniri a participat si ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, care a acceptat invitatia PSD Prahova de a participa la sedinta organizata la Ploiesti pe acest subiect. Atat Rafila, cat si conducerea PSD Prahova, dar si parlamentarii social-democrati s-au pozitionat foarte clar in favoarea proiectului primarului Volosevici.

Citeste: Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în vizită în Ploieşti pentru proiectul viitorului spital municipal de urgenţă

Deputatul Laura Moagher a declarat atunci ca va sustine construirea spitalului atat in calitate de parlamentar, cat si din postura de membru al partidului de guvernamant:

 "Sprijinim construirea Spitalului Municipal de Urgenţă la Ploieşti.

L-am însoţit astăzi pe domnul ministru al sănătăţii, Alexandru Rafila , în vizita de lucru de la Ploieşti pentru a vedea, în calitate de parlamentar şi de membru al partidului de guvernâmânt, ce se poate face concret pentru a avea la Ploieşti un spital modern, care să răspundă nevoilor cetăţenilor.

Deschiderea domnului ministru Rafila faţă de acest proiect este clară, ministerul sănătăţii putând să ajute cu specialiştii săi la crearea unui spital modern ce poate deveni un model de bune practici.", a declarat Moagher, la intalnirea la care a fost prezent ministrul Rafila. (Detalii AICI).

Si presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a subliniat importanta construirii spitalului, declarand ca va sustine, fara ezitare, proiectul lui Andrei Volosevici. Liderul social-democratilor din Prahova a declarat că "pentru a avea un spital nou în Ploiești este nevoie ca toată clasa politică să pună umărul pentru a realiza acest obiect de investiții important."

Ba mai mult, Bogdan Toader este de părere că varianta propusă de primarul Andrei Volosevici ar fi cea câștigătoare, în contextul în care s-ar încheia o colaborare între Primăria Ploiești și Banca Mondială. (Detalii AICI).

Inclusiv prefectul judetului, Virgiliu Nanu, s-a pozitionat in favoarea construirii noului Spital de Urgenta Ploiesti, dand asigurari ca Prefectura Prahova este un partener de nadejde al acestui proiect, pe care il va sprijini cu toate resursele disponibile. 

"Avem nevoie sa crestem calitatea serviciilor medicale, avem nevoie de acest spital pentru a creste oportunitatea aducerii absolventilor de Medicina in Ploiesti", a declarat prefectul Virgiliu Nanu. (Detalii AICI).

Se pare, insa, ca au existat exceptii in randul social-democratilor prahoveni care fie nu au inteles pe deplin ce presupune proiectul construirii spitalului, fie au fost dezinformati, cert este ca in sedinta BPJ de luni, lucrurile vor fi transate, urmand ca cel mai important proiect in domeniul Sanatatii din Ploiesti sa intre in linie dreapta, spre a fi realizat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.