Vai si amar! Constantin Ungureanu, consilier PNL din Targsoru Vechi, a venit beat la sedinta si a facut scandal. La un pas sa fie chemata Politia

Publicat in Politica 30 Iunie 2022 848 ori
Google+ WhatsApp
Vai si amar! Constantin Ungureanu, consilier PNL din Targsoru Vechi, a venit beat la sedinta si a facut scandal. La un pas sa fie chemata Politia
Vai si amar! Constantin Ungureanu, consilier PNL din Targsoru Vechi, a venit beat la sedinta si a facut scandal. La un pas sa fie chemata Politia

A fost scandal mare la şedinţa Consiliului Local al unei comune din judeţul Prahova! Un consilier a fost acuzat de colegi că a venit în stare de ebrietate în sediu pentru a vota proiectele de pe ordinea de zi. La un moment dat ceilalţi consilieri au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie, care ar fi ajuns chiar după ce consilierul turmentat ar fi părăsit clădirea.

Consilieri: - "Nu există aşa ceva! El a consumat alcool, nu are de ce să stea cu noi în sală. Domnule preşedinte, este sub influenţa alcoolului. Nu ai ce să cauţi cu noi în sală!

- Poate să stea aici, dar nu trebuie să voteze".

A venit beat pulbere la şedinţa de Consiliu

Preţ de o oră, a fost linişte la şedinţa Consiliului Local Târgșoru Vechi. Apoi... a început haosul. Colegul, despre care mai toţi au afirmat că era băut bine, a început să facă show.

După ce s-au votat mai multe proiecte de pe ordinea de zi, la ultimul punct rămas, majoritatea consilierilor au cerut ca liberalul Constantin Ungureanu să părească sala, iar voturile sale să fie anulate.

Consilieri: - Domnule preşedinte, să ştiţi că, potrivit regulamentului, dumneavoastră trebuie să luaţi măsuri şi dacă nu se remediază, va trebui să-l daţi afară. Ştiţi foarte bine.

- Se va remedia.

- Dacă va continua, sunteţi obligat să-l daţi afară.

- Nu va continua. I-am zis!

Scandalul nu s-a oprit însă aici. Consilierul local a părăsit de câteva ori sala, a vorbit la telefon şi a continuat să deranjeze şedinţa.

Consilieri: - Dumnealui a depus un jurământ, cu mâna pe Biblie, la începutul mandatului: că va vota în interesul cetăţeanului.

- Păi, cum? Sub influenţa alcoolului?

- Hai, mă, să vedem!

- E absurd!

Scos din sală de un coleg de şedinţă, Ungureanu s-a asigurat că se va întoarce pentru votul ultimului punct de pe ordinea de zi.

Consilieri: - Cine este pentru? Domnule Ungureanu, dumneavoastră nu votaţi! Ce nu înţelegeţi?

- Băi, băiatule!

Scandalul între consilieri a continuat, unul dintre cei prezenţi la şedinţă a sunat la 112, iar consilierul turmentat s-a făcut repede nevăzut, înainte de sosirea echipajului de poliţie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.