Răsturnare de situație în cazul compensării cu 50 de bani. Ordonanța nu va fi adoptată astăzi

Publicat in Politica 29 Iunie 2022 1203 ori
Google+ WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul compensării cu 50 de bani. Ordonanța nu va fi adoptată astăzi
Răsturnare de situație în cazul compensării cu 50 de bani. Ordonanța nu va fi adoptată astăzi

Răsturnare de situație în cazul ordonanței de urgență prin care prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani. Deși documentul trebuia adoptat în ședința de Guvern de astăzi, până la urmă azi vor fi analizate doar efectele intrării ei în vigoare, urmând ca o decizie să fie luată într-o altă ședință de Guvern, mâine.

Deocamdată, nu există certitudinea că această reducere va fi aplicată de la 1 iulie de către toate benzinăriile din România, având în vedere că măsura nu este obligatorie.

În timp ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, se declară optimist, românii cred că plafonarea de 50 de bani pe litrul de combustibil este o bătaie de joc. Compensarea de 50 de bani a fost motiv de ironii şi pentru liderul AUR, George Simion care a făcut, din nou, scandal în Parlament.

În faţa pompei, românii nu calculează cât îi costă un plin cu sau fără plafonarea de 50 de bani oferită de Guvern. Cei mai mulţi alimentează cu atât cât îşi permit, adică în medie 50- 100 de lei.

Ministrul energiei, Virgil Popescu priveşte cu mult mai mult optimism măsura anunţată de Guvern şi spune că vom avea cele mai bune preţuri din Europa.

Pe de altă parte, liderul AUR, George Simion, a ironizat măsura anunţată de Guvern şi a mers în plenul Parlamentului cu o pungă plină cu monede de 50 de bani, în semn de protest.

Guvernul urmează să adopte compensarea preţului la carburanţi cu 50 de bani printr-o ordonanţă de urgenţă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.