Deputatul prahovean Mircea Rosca, anunt despre legea educatiei sexuale in scoli

Publicat in Politica 22 Iunie 2022 888 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul prahovean Mircea Rosca, anunt despre legea educatiei sexuale in scoli
Deputatul prahovean Mircea Rosca, anunt despre legea educatiei sexuale in scoli

Deputatul liberal Mircea Rosca a anuntat, astazi, ca legea educatiei sexuale a fost modificata in Camera Deutatilor, astfel ca parintii isi vor putea da acordul cu privire la participarea elevilor la orele ce vor fi introduse in programa scolara pe acest subiect.

Rosca spune ca votul dat in Camera Deputatilor este "o victorie a viziunii crestin-conservatoare" si ca "cei care au dorit obsesiv ca sub masca《educatiei sexuale》sa propovaduiasca imoralitatea ideologizata a marxismului cultural au pierdut":

"O mare victorie a viziunii creștin-conservatoare din Parlamentul României!

Legea cunoscută ca "Legea educației sexuale în școli" a primit ieri votul final în Camera Deputaților unde am reușit să modificăm și să-i completăm conținutul, astfel încât părinții sau reprezentanții legali să aibă dreptul de a-și da acordul scris pentru educația propriilor copii în acest domeniu.

Câteodată pare fără nădejde lupta noastră. Dar nu este așa!

Planurile celor care au atentat la inocența copiilor noștri și la dreptul fundamental al nostru ca părinți, garantat de Constituție, de a ne exprima privitor la educația morală a acestora, au fost dejucate.

Cei care au dorit obsesiv "educația sexuală" ca . acestă mască să poată propovădui imoralitatea ideologizată a marxismului cultural au pierdut.

Luptăm în continuare! Mărturisim valorile creștine și românești până la capăt!

Dumnezeu să ne ajute!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.