Conducerea IJP Prahova, intalnire de lucru cu prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Draganescu

Publicat in Politica 17 Iunie 2022 512 ori
Google+ WhatsApp
Conducerea IJP Prahova, intalnire de lucru cu prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Draganescu
Conducerea IJP Prahova, intalnire de lucru cu prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Draganescu

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU CU REPREZENTANȚII INSPECTORATULUI JUDEȚEAN DE POLIȚIE PRAHOVA

Astăzi, 17 iunie 2022, la invitația prefectului județului Prahova, a avut loc la sediul instituției o întâlnire cu conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova dar și cu șefii subunităților orășenești și municipale ale acestuia; scopul principal fiind o mai bună cunoaștere a structurilor, dar și înlesnirea unei bune colaborări cu scop final protecția, liniștea și siguranța cetățenilor.

Alături de prefectul Virgiliu Nanu și de subprefectul Emil Drăgănescu au luat parte la discuție și conducerile Inspectoratului Județean în Construcții, Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia, dar și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova fiind analizată și modalitatea în care activitățile celor mai sus-menționați se întrepătrund în mod constant.

Prefectul acționează pentru menținerea climatului de pace socială și a unei comunicări permanente cu toate nivelurile instituționale și sociale, acordând o atenție constantă prevenirii tensiunilor sociale dar și monitorizării acțiunilor de prevenire a infracțiunilor și de apărare a drepturilor și siguranței cetățenilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.