Social-democratele din Prahova, intalnire cu liderii PSD, la Parlament

Publicat in Politica 17 Iunie 2022 336 ori
Google+ WhatsApp
Social-democratele din Prahova, intalnire cu liderii PSD, la Parlament
Social-democratele din Prahova, intalnire cu liderii PSD, la Parlament

Senatorul Laura Fulgeanu-Moagher si deputatele Simona Maya Teodoroiu si Rodica Paraschiv au reprezentat organizatia de femei a PSD Prahova la o intalnire de lucru la Palatul Parlamentului, organizata de OFSD central, unde au fost dezbatute proiecte initiate de Gabriela Firea, ce vizeaza, in principal, imbunatatirea vietii copiilor, femeilor si tinerilior din tara noastra.

Ce spune senatorul Laura Moagher:

✅Onestitate
Feminitate
Seriozitate
Dedicare=
OFSD .
Organizația femeilor social democrate s-a reunit ieri in şedintă la Palatul Parlamentului având pe ordinea de zi, în afara problemelor organizatorice, dezbaterea mai multor proiecte inițiate de singura doamnă din Guvernul României, ministrul Gabriela Firea. Proiectele sociale dedicate in special femeii, copiilor, tinerilor sunt prioritatea doamnelor din OFSD, fiind dezbătute de adevărate profesioniste din diverse domenii .
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu , cât şi Secretarul General PSD, Paul Stănescu, prezenți la această reuniune, şi-au exprimat susținerea față de doamnele ce vor să se alăture politicii social-democrate ce vin să susțină programul de guvernare menit să imbunătățească viața românilor, inclusiv a noii legi prin care doamnele să fie mai bine reprezentate in politică , pe baza meritocrației.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.