Marian Enache este noul presedinte al CCR

Publicat in Politica 13 Iunie 2022 914 ori
Google+ WhatsApp
Marian Enache este noul presedinte al CCR
Marian Enache este noul presedinte al CCR

Marian Enache a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Curţii Constituţionale (CCR). Votul a fost secret şi a avut loc după ce noii judecători la CCR au depus jurământul în faţa preşedintelui României, informează un comunicat al instituţiei.
Mandatul preşedintelui CCR este de trei ani.

Noii judecători al Curţii Constituţionale (CCR) – Mihaela Ciochină, Laura-Iuliana Scântei şi Bogdan Licu – au depus jurământul la Palatul Cotroceni, sâmbătă. Mandatul lor este de nouă ani.

„Vă doresc noilor judecători constituţionali mult succes. Vă felicit şi vă doresc să faceţi aşa cum aţi jurat. Este o muncă de mare răspundere şi sunt convins că o veţi duce cu succes la bun sfârşit. La fel, doresc mult succes judecătorilor constituţionali care îşi continuă mandatul şi tuturor împreună vă doresc să vegheaţi la respectarea Constituţiei şi să fiţi un factor de echilibru în societatea din România", a transmis preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei oficiale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.