Adrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de la putere

Publicat in Politica 16 Mai 2022 2095 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de la putere
Adrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de la putere

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere dacă nu va reuşi să ofere poporului său ceea ce a promis.

Comentariile făcute de Adrian Năstase la Antena 3 au venit pe fondul unor analize care arată că în urma războiului din Ucraina și a sancțiunilor asupra Rusiei rubla s-a întărit iar rușii au câștigat din vânzarea de resurse de două ori mai mulți bani în primele două luni de război decât o făceau pe timp de pace.

Adrian Năstase, despre condiţiile îndepărtării lui Putin de la putere
„Faptul că se obțin bani din petrol și gaze la un nivel mai ridicat decât înainte este clar, iar în ceea ce privește rubla paritatea este stabilită în momentul de față în mod evident de către Rusia într-un mod care nu știu cât fundament economic are și aici probabil costurile sunt legate de celelalte categorii de exporturi care sunt blocate", a apreciat Adrian Năstase.

Fostul premier a ținut să arate că o țară nu funcționează numai pe exporturile de gaze și de petrol. Adrian Năstase a explicat că o parte din resurse se duc spre industria de apărare, iar faptul că Vladimir Putin nu va putea oferi poporului său ceea ce a promis s-ar putea să-l coste chiar viitorul său politic.

Putin va fi găsit țap ispășitor

„Multe dintre resurse nu se mai duc spre economie în general și se duc spre industria de apărare și acest lucru va duce până la urmă la o vulnerabilizare politică, la o criză politică, și eventual la anumite schimbări. Ca de obicei se va căuta un țap ispășitor, cum se întâmplă și la noi. Am văzut și zilele acestea în anumite decizii juridice ale instanțelor", a spus fostul premier.

În opinia sa, se va căuta un țap ispășitor, iar acest fapt ar presupune în final chiar îndepărtarea de la putere a președintelui Rusiei. Mai mult, a apreciat Adrian Năstase, cei care vor veni în locul său vor căuta scuze pentru cele petrecute.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.