Consiliul Local Ploiesti a aprobat noile tarife pentru curatentia cailor publice si deszapezire

Publicat in Politica 13 Mai 2022 Actualizat: 13 Mai 2022 390 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Local Ploiesti a aprobat noile tarife pentru curatentia cailor publice si deszapezire
Consiliul Local Ploiesti a aprobat noile tarife pentru curatentia cailor publice si deszapezire

Consilierii locali au aprobat, joi, noile tarife pentru serviciul de curățenie a căilor publice și deszăpezire în Ploiești, după ce actualul operator a fost desemnat câștigătorul licitației organizate de municipalitate.

Ultima actualizare a tarifelor pentru serviciul de curățenie a căilor publice și deszăpezire a avut loc la finele lunii aprilie.

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, cu majoritate de voturi, proiectul privind tarifele pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire atribuite ca urmare a procedurii de licitație deschise inițiate pentru încheierea unui nou acord cadru. Propunerea a intrat pe ordinea de zi după ce actualul operator a fost declarat câștigător al licitației.

Cele mai mari tarife aprobate sunt pentru activitatea de curățat manual gheață (671,91 lei/1000 mp, fără TVA), pentru activitatea de curățat manual zăpadă - 561,16 lei/1000 mp fără TVA, dar și pentru montarea coșurilor stradale din metal/beton amplasate pe sol - 514,65 lei/ buc, fără TVA.

Sursa: www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.