Deputatii Bogdan Toader si Rodica Paraschiv au tinut audiente la Valenii de Munte

Publicat in Politica 12 Mai 2022 Actualizat: 12 Mai 2022 410 ori
Google+ WhatsApp
Deputatii Bogdan Toader si Rodica Paraschiv au tinut audiente la Valenii de Munte
Deputatii Bogdan Toader si Rodica Paraschiv au tinut audiente la Valenii de Munte

Deputatii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv au avut, astazi, o serie de intalniri cu locuitorii orasului Valenii de Munte, in cadrul unei sesiuni de audiente la cabinetul parlamentar din localitate.

"Trebuie să fim aproape de oameni, să le ascultăm problemele și să facem totul pentru a le rezolva, pentru că aceasta este esența mandatului nostru în Legislativul României. De aceea, îmi rezerv zilele de miercuri, joi si vineri pentru audiențe in teritoriu.

De data aceasta la Vălenii de Munte, împreună cu doamna deputat Rodica Paraschiv, am ascultat problemele oamenilor și încercăm să venim în ajutorul lor cu soluții concrete.

Continuăm programul de audiențe și în perioada următoare și vă puteți programa la numărul de telefon 0726597321, pe e-mail: bogdan.toader@cdep.ro si, desigur, printr-un mesaj pe aceasta pagină.", a scris Bogdan Toader.

"La Cabinetul parlamentar din Vălenii de Munte, am primit în audiență, astăzi, alături de domnul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, locuitori din zona Văii Teleajenului.

Suntem aproape de cetățeni, în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții. Discuțiile cu oamenii sunt importante, pentru a face mai cunoscute măsurile de sprijin pentru populație și pentru economie.", a declarat Rodica Paraschiv.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.