Ploiestiul, in era digitala! Primarul Andrei Volosevici a semnat contractul pentru aplicatia CityApp

Publicat in Politica 12 Mai 2022 Actualizat: 12 Mai 2022 871 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul, in era digitala! Primarul Andrei Volosevici a semnat contractul pentru aplicatia CityApp
Ploiestiul, in era digitala! Primarul Andrei Volosevici a semnat contractul pentru aplicatia CityApp

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat, astăzi, contractul pentru implementarea aplicației CityApp pentru orașul nostru.


Aplicațiile software de acest gen sunt dedicate cetățenilor, rezidenți sau persoane care vizitează orașul, și reprezintă un instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală, o agendă digitală a orașului.


Aplicația respectivă va avea menirea de a îmbunătăți direct modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor importante urbane. Astfel, aceasta va pune la dispoziția utilizatorilor și o secțiune de informare rapidă prin comunicatele de presă și informațiile publice emise de către Primăria Municipiului Ploiești - Push Notification.


Implementarea acestui software va permite municipalității ploieștene să obțină un feedback, în timp real, prin intermediul situațiilor din teren ce vor putea fi sesizate de cetățeni, dar și prin sugestiile transmise de către aceștia cu privire la îmbunătățirea calității serviciilor publice.
CityApp va fi dezvoltată în municipiul Ploiești, urmând să devină un suport digital pentru ploieșteni, prin care aceștia, persoane fizice sau juridice, vor putea sesiza direct o serie de aspecte care țin de atribuțiile municipalității sau vor putea interacționa în sensul realizării unei promovări active a municipiului nostru, implicit a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate în orașul nostru.
Utilizarea CityApp le va oferi cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale, dar va permite și o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public ale orașului nostru.
Aplicația menționată poate deveni un instrument digital eficient pe care îl pot utiliza ploieștenii și persoanele care vizitează orașul nostru, care să ofere informații actualizate privind punctele de interes public și destinații din municipiul nostru și împrejur pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi: obiective turistice, recomandări de la localnici, calendarul de evenimente, informații utile despre cazare, restaurante, servicii medicale sau bancare, librării, zone de agrement, etc.


Contractul "Servicii de implementare a unei aplicații software - Aplicație de tip "City App/Alert" - pentru platformele de operare IOS și Android" a fost încheiat cu firma SC EVENTYA CO S.R.L. Valoarea contractului este de 50.000 lei, fără TVA.

Comunicat Primaria Ploiesti

Update: comunicatul primarului Andrei Volosevici

Astăzi am semnat contractul pentru implementarea aplicației CityApp pentru Ploiești.

Aplicația este dedicată cetățenilor și reprezintă un instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală, o agendă digitală a orașului.

Aplicația va îmbunătăți modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor urbane importante

Implementarea acestui software va permite municipalității să obțină feedback instant prin intermediul situațiilor din teren sesizate de cetățeni, dar și prin sugestiile transmise de către aceștia

CityApp va fi un suport digital pentru ploieșteni (persoane fizice sau juridice), ce va oferi posibilitatea unei promovări active a municipiului nostru, a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate la Ploiești.

CityApp va oferi cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale

CityApp va permite o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public din oraș.

Aplicația va oferi informații despre punctele de interes public și destinații din Ploiești și împrejurul nostru, pentru petrecerea timpului liber.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.