Viceprimarul Daniel Nicodim a reprezentat Primaria Ploiesti la evenimentul dedicat Zilei Veteranilor de Razboi

Publicat in Politica 29 Aprilie 2022 290 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Daniel Nicodim a reprezentat Primaria Ploiesti la evenimentul dedicat Zilei Veteranilor de Razboi
Viceprimarul Daniel Nicodim a reprezentat Primaria Ploiesti la evenimentul dedicat Zilei Veteranilor de Razboi

Domnul Daniel Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești, a participat vineri, 29 aprilie 2022, la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI.

La ceremonia desfășurată la Monumentul Eroilor, de la Cimitirul Bolovani, din Ploiești, au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, ai Ministerului Apărării Naționale și Ministerului de Interne, reprezentanți ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Garnizoanei Ploiești.

Cu acest prilej, au fost rostite alocuțiuni, au fost înmânate Diplome de Onoare și au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor. Reprezentanții Protoieriei Prahova au oficiat, în deschidere, un scurt ceremonial religios.

Reamintim că, anul acesta, se împlinesc 120 de ani de la instituirea, de către Regele Carol I, prin Decretul Regal, a calității de „veteran de război" pentru foștii luptători participanți la Războiul de Independență din anii 1877-1878 (29 aprilie 1902).

ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI, pe care o cinstim, în fiecare an, pe 29 aprilie, reprezintă o zi de o importanță deosebită pentru români fiind, totodată, o ocazie cu care se cuvine să ne manifestăm prețuirea, admirația și recunoștința față de eroii care au luptat și s-au jertfit pentru acest popor.

Devotamentul, curajul și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă și pe care le-au pus în slujba României reprezintă o veritabilă lecție de patriotism transmisă generațiilor viitoare.

Recunoștință eternă celor care și-au dedicat viața și care s-au jertfit pentru libertatea și independența acestui popor!

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.