Prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, vizita la salina Slanic, alaturi de ministrul Economiei

Publicat in Politica 29 Aprilie 2022 302 ori
Google+ WhatsApp
Prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, vizita la salina Slanic, alaturi de ministrul Economiei
Prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, vizita la salina Slanic, alaturi de ministrul Economiei

Conducerea Prefecturii Prahova a participat, alaturi de parlamentarii PSD din judet, la vizita ministrului Economiei efectuata la Salina Slanic, unde s-a discutat despre modernizarea unuia dintre cele mai mari obiective turistice din Prahova.

Subprefectul Emil Draganescu si-a exprimat increderea in sprijinul pe care autoritatile centrale il vor oferi Salinei "Unirea", astfel incat potentialul turistic al judetului sa fie exploatat la capacitate maxima.

"Prahova este frumoasă, este minunată și bunul Dumnezeu a binecuvântat aceste tărâmuri și cu multe bogății naturale!

Astăzi, alături de parlamentarii PSD prahoveni, de prefectul județului și de autoritățile locale din Slănic am primit vizita ministrului economiei!

Este o nouă încercare și sperăm de bun augur de această dată, prin care încercăm să convingem autoriățile centrale că "Salina Unirea" merită mai mult!

Potențialul zonei și al salinei este fantastic, nu trebuie irosit și de aceea cred și sper că anul viitor vom vorbi despre investiții importante!

Tot astăzi, in cadrul Colegiului Prefectural au fost prezentate rapoartele de activitate ale Direcției Agricole Prahova și Inspectoratului Județean de Jandarmi!

În paralel , colegii noștri din cadrul instituției au participat la acțiuni de monitorizare și identificare a zonelor în care se depozitează ilegal deșeuri!", a declarat subprefectul Emil Draganescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.