Senatorul Laura Moagher: PSD sprijina ONG-urile care contribuie la modernizarea sistemului de sanatate

Publicat in Politica 28 Aprilie 2022 271 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul Laura Moagher: PSD sprijina ONG-urile care contribuie la modernizarea sistemului de sanatate
Senatorul Laura Moagher: PSD sprijina ONG-urile care contribuie la modernizarea sistemului de sanatate

ONG-urile care contribuie la modernizarea sistemului de sanatate vor primi sprijin din partea PSD, anunta senatorul prahovean Laura Fulgeanu-Moagher, care a mai spus ca acestea vor fi scutite de la plata TVA-ului.

In masura propusa de Alfred Simonis, liderului grupului PSD din Camera Deputatilor, se incadreaza ONG-urile care achizitoneaza bunuri si servicii in scopul modernizarii si dotarii unitatilor sanitare.

"PSD se implică în susținerea ONG-urilor care militează pentru îmbunătățirea sistemului spitalicesc din România
PSD vine în sprijinul ONG-urilor care participă la construcția, modernizarea și/sau dotarea cu echipamente moderne a spitalelor din România. Conform proiectului depus de Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, toate achizițiile de bunuri și servicii (materiale de construcții, aparatură, consumabile etc.) făcute de ONG-uri în acest scop vor fi scutite de TVA. Inițiativa PSD are loc în urma discuțiilor directe cu reprezentanții ONG-urilor care s-au implicat în îmbunătățirea sistemului spitalicesc din România. Măsura nu are impact bugetar, dar poate încuraja acest tip de activitate din partea societății civile.", a anuntat senatorul PSD PRAHOVA Laura Moagher.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.