Consiliul Local a decis prelungirea contractului de salubritate cu societatea Blue Planet

Publicat in Politica 27 Aprilie 2022 408 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Local a decis prelungirea contractului de salubritate cu societatea Blue Planet
Consiliul Local a decis prelungirea contractului de salubritate cu societatea Blue Planet

Consilierii locali au decis prelungirea contractului de salubritate cu câteva luni.

Consiliul Local Ploiești a aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare, proiectul de hotărâre privind măsurile de asigurare a serviciului public de Curățenie și Deszăpezire Căi Publice. În acest context, contractul cu Blue Planet a fost prelungit până la finalul anului. Asta pentru că nici acum nu este finalizată licitaţia pentru curăţenie şi deszăpezire.

Primăria Ploiești va încredința din nou direct serviciul de curățenie și deszăpezire a străzilor până la finele anului. Decizia a fost luată de Consiliul Local Ploiești în cadrul unei ședințe extraordinare.

Consilierii locali au decis prelungirea contractului de salubritate

În timpul dezbaterilor, consilierul local Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan, a cerut explicații cu privire la faptul că licitația pentru curățenie și deszăpezire nu a fost finalizată nici în prezent.

Reacția primarului Andrei Volosevici nu a întârziat să apară. Edilul șef al localității a susţinut că Agenția Națională pentru Achiziții Publice nu a răspuns la anumite întrebări înaintate de Primăria Ploiești.

Ccontractul cu Blue Planet a fost prelungit până la finalul acestui an.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.