Andrei Caramitru dezvăluie că toată bula lui care a votat cu USR și a ieșit în Piața Victoriei nu mai votează USR și Nicușor Dan

Publicat in Politica 23 Aprilie 2022 1287 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Caramitru dezvăluie că toată bula lui care a votat cu USR și a ieșit în Piața Victoriei nu mai votează USR și Nicușor Dan
Andrei Caramitru dezvăluie că toată bula lui care a votat cu USR și a ieșit în Piața Victoriei nu mai votează USR și Nicușor Dan

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, susține că prietenii apropiați și colaboratorii săi nu mai votează USR-ul și Nicușor Dan la următoarele alegeri.

Caramitru Jr. precizează că vorbește despre toată bula lui care a protestat în Piața Victoriei, #Rezist și votat cu USR-ul la alegerile trecute.

„Uite vă zic ceva. Toată bula mea de prieteni apropiați si colaboratori, toti, au fost in Piata Victoriei, au votat USR, rezist si tot tacâmul.

Cum gândesc astia toti acum. Am făcut un "survey", i-am întrebat si sumarizez aici:

– situația e problematica din cauza razboiului. Toti urmăresc in detaliu ce se întâmpla acolo. Sunt îngrijorați. Toti sunt profund anti-Putin si pro-Ucraina.
– nu mai vorbește nici unul despre temele mari de acum un an/doi (justitie, corupție, covid etc). Vor acum stabilitate economică si sa ne asiguram ca suntem, ca țară, safe.
– nu sunt multumiți deloc ca nu jucam mai mult, ca Polonia, ca nu capturam nici o oportunitate acum. Apărem ca fiind foarte slabi si fără direcție
– toti zic – surprinzător (!!!) – ca Ciolacu e ok, ca Ciuca vorbește prost dar pare serios si probabil e ok (argumentele lor sunt ca e super susținut de SUA si ca a condus in lupta trupe, omul e general etc). Ceva interesant : tema cu plagiatul nu interesează pe nimeni
– nimeni nu critica măsurile economice ale guvernului. Par destul de multumiți, zic ca măsurile par logice si au fost discutate cu mediul de afaceri deci în mare e ok. Unde nu sunt multumiti e la viteza de implementare si la lipsa de comunicare
– Iohannis nu e văzut bine deloc (prea neimplicat, nu face nimic etc)
– toti zic ca nu mai votează cu Nicusor (aici oamenii sunt super revoltați – e deja aproape ură) sau chiar cu USR.

Motivul dat pentru USR : nu sunt serioși, in perioada asta nașpa nu ne putem juca, e clar ca nu știu ce au de facut, sunt pierduți total, vin doar cu aiureli acum, nu au soluții pe temele cheie, nu au oameni buni (vedem tot timpul pe acceiasi imberbi care vorbesc aiurea) etc. Despre Ciolos – sa nu audă, zic toti ca e super-slab ca nu poate gestiona nimic. In Bucuresti – toti zic ca Ciucu de la S6 e super ok dar sunt negativi cu Clotilde. Cei din Timișoara nu sunt multumiți de Fritz. Feedback-ul general e super negativ.

Acuma eu nu zic ca e bine sau rău, sunt de acord cu unele concluzii si mai puțin cu altele. Însă situatia e fff rea pentru USR. Si pentru primarii lor si pentru Nicusor. Nu ii văd bine deloc in 2024, din păcate. Nu văd cum vreunul din primarii lor își poate menține mandatul si nu văd cum pot avea mai mult de 10% din voturi.

Problema e ca NU mai exista opozitie de fapt. A disparut. Lumea nu mai vede o alternativa viabila la PNL/PSD. Si asta e vina exclusiva a USR. E o mare mare problema asta, si nu e bine pentru democrație de fapt si nici pentru reforma si lupta anti-corupție.

Dar asta e. Eu ce sa le fac. Nu e vina mea. Mergeți la USR si spune-ți-le ca nu își fac treaba – daca vreți. Eu nu mai am chef. Mi se par altele temele importante, cum am mai zis. Eu ma stresez ce se întâmpla in Donbas si Kherson si Mariupol si cum naiba evoluează bursele deocamdată. Asta e", spune Andrei Caramitru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.