Sevil Shhaideh și ceilalți inculpați, achitaţi în dosarul Belina

Publicat in Politica 22 Aprilie 2022 666 ori
Google+ WhatsApp
Sevil Shhaideh și ceilalți inculpați, achitaţi în dosarul Belina
Sevil Shhaideh și ceilalți inculpați, achitaţi în dosarul Belina

Sevil Shhaideh a fost achitată în dosarul Belina, iar alături de ea au fost scoşi de sub acuzare toți ceilalți inculpați din dosar: Adrian Ionuț Gâdea, Ionela Stoian, Mariana Sanda Gheorghiu și Rodica Gușă. În decizia instanţei se arată că „fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege". Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel București.

Sevil Shhaideh, achitată în dosarul Belina


Sevil Shhaideh care, la momentul săvârşirii faptei, ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie în Dosarul Belina, pe data de 27 iunie 2018. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată:

Ionela Stoian, director în cadrul MDRAP la data faptelor, pentru complicitate la abuz în serviciu;
Adrian Ionuţ Gâdea, la data faptelor preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, acuzat de complicitate şi participaţie improprie la abuz în serviciu;
Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal în cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria, acuzată de fals intelectual;
Rodica Guşă, asistent registrator la Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria, pentru fals intelectual în formă continuată (trei acte materiale).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.