Cîțu recunoaşte ca a fost sclavul Ursulei von der Leyen. Am cumparat vaccinuri inutile pentru ca "asa a fost contractul"

Publicat in Politica 19 Aprilie 2022 2696 ori
Google+ WhatsApp
Cîțu recunoaşte ca a fost sclavul Ursulei von der Leyen. Am cumparat vaccinuri inutile pentru ca "asa a fost contractul"
Cîțu recunoaşte ca a fost sclavul Ursulei von der Leyen. Am cumparat vaccinuri inutile pentru ca "asa a fost contractul"

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a comentat acuzaţiile lansate de liderul PSD Marcel Ciolacu, privind achiziţia de vaccinuri, în perioada în care a fost premier.

Cîțu a spus că "putem să o anchetăm pe Ursula von der Leyen, să vedem ce a avut în cap când a făcut acest contract cu toată Uniunea Europeană".

"Putem să băgăm şi iertarea de datorii pe care o facem către sectorul Apărare, de ce dăm bani unei bănci precum CEC", a mai afirmat Cîţu, potrivit News.ro.

"Eu cred că la anchetă, acolo, putem să băgăm şi iertarea de datorii pe care o facem acum către sectorul Apărare, după ce Ponta a iertat 1,1 miliarde, la câţiva ani mai iertăm 100 de milioane. Ar trebui să ne uităm de ce statul român, în loc să crească pensii şi salarii, dacă tot vrea să crească pensii şi salarii, la început de an a dat bani către Franklin Templeton, prin semnătura ministrului Finanţelor".

Preşedintele Senatului a mai spus că "trebuie să ne uităm de ce dăm bani unei bănci cum este CEC, de la buget, în loc să lăsăm să ia bani din piaţă".

"Sunt foarte multe decizii care trebuie analizate, dacă mergem spre Procuratură, le băgăm acolo, la pachet, pe toate", a mai comentat Florin Cîţu.

"Repet, putem să ne uităm la toate aceste contracte, în context, şi le punem şi pe acelea cu iertări de datorii, pentru că eu acolo aş vede un conflict de interese, iertăm datorii pentru un sector, apărare, vedem dacă cineva are un interes să ia ceva de acolo. Banii se duceau către Comisia Europeană, şi începem cu Ursula von der Leyen, să o întrebăm pe ea cum a făcut contractele", a mai afirmat Cîţu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.