PSD Prahova a anuntat in ce consta pachetul de măsuri pentru populație

Publicat in Politica 19 Aprilie 2022 Actualizat: 19 Aprilie 2022 272 ori
Google+ WhatsApp
PSD Prahova a anuntat in ce consta pachetul de măsuri pentru populație
PSD Prahova a anuntat in ce consta pachetul de măsuri pentru populație

Pachetul de măsuri pentru populație, prezentat de coducerea PSD Prahova

Pachetul de măsuri pentru populație intitulat "Sprijin pentru România", stabilit de coalția de guvernare și care va fi implementat în perioada următoare, a fost prezentat de coducerea PSD Prahova în cadrul unei conferințe de presă. Printre altele, pachetul cuprinde acordarea de vouchere pentru alimente, rechizite și haine, dublarea normei de hrană pentru pacienții din spitale, creșterea valorii tichetelor de masă,și creșteri salariile.

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, și senatorul Radu Oprea au prezentat vineri, în cadrul unei conferințe de presă programul "Sprijin pentru România". Cei doi lideri sociali democrați au susținut că pachetul de măsuri oferă soluţii de protecţie pentru cetăţeni şi economie.

În cadrul conferinței de presă, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că măsurile care vor fi luate pentru sprijinirea agricultorilor vor ajuta la dezvoltarea județului. Totodată, liderul social-democraților prahoveni a precizat că acordarea unui sprijin financiar de 30 euro pe lună pentru copiii cu burse sociale, bani folosiți pentru achiziționarea de rechizite școlare și îmbrăcăminte, va avea un rol important în stoparea abandonului școlar.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.