Contestația pentru lotul 3 al autostrăzii Dumbrava-Buzău a fost admisă/ CNAIR - obligată să reevalueze ofertele!

Publicat in Politica 19 Aprilie 2022 402 ori
Google+ WhatsApp
Contestația pentru lotul 3 al autostrăzii Dumbrava-Buzău a fost admisă/ CNAIR - obligată să reevalueze ofertele!
Contestația pentru lotul 3 al autostrăzii Dumbrava-Buzău a fost admisă/ CNAIR - obligată să reevalueze ofertele!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost obligată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor să reevalueze două dintre ofertele depuse în cadrul procedurii de contractare a execuției lucrărilor pe lotul 3 al autostrăzii Dumbrava-Buzău, respectiv de la Pietroasele la Buzău.


Astfel, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis, în parte, contestația nr. 14230/17.03.2022, formulată de asocierea NUROL INSAAT VE TICARET AS - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET AS, prin liderul asocierii NUROL INSAAT VE TICARET AS, și contestația nr. 14277/18.03.2022, formulată de TEKFEN INȘAAT VE TESISATANONIM ȘIRKETI, și a anulat raportul procedurii de atribuire nr. 24/2422/07.03.2022, în partea ce privește ofertele admisibile, procesele-verbale de evaluare, în partea ce privește asocierea Drum Asfalt (lider de asociere) - Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi - Opr Asfalt - Obras Publicas Y Regadios – Trameco și asocierea Nurol Insaat Ve Ticaret AS - Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret AS, și comunicările privind rezultatul procedurii transmise operatorilor economici ale căror oferte au fost declarate admisibile.

"Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei asocierii Drum Asfalt (lider de asociere) - Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi - Opr Asfalt - Obras Publicas Y Regadios – Trameco și ofertei asocierii Nurol Insaat Ve TicaretAS - Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret AS și stabilirea rezultatului procedurii, în termen de 20 zile de la primirea deciziei, cu respectarea celor din motivare, a documentației de atribuire și a dispozițiilor legale în materia achizițiilor publice. Rezultatul procedurii va fi comunicat operatorilor economici implicați în termenul legal.

Rezultatul procedurii va fi comunicat operatorilor economici implicați în termenul legal. În temeiul art. 26 alin. (6) din lege, respinge, ca nefondate, capetele de cerere privind reevaluarea ofertei asocierii DRUM ASFLAT și asocierii NUROL, cu constatarea caracterului inacceptabil și neconform al ofertelor, din contestațiile asocierii NUROL și societății TEKFEN", se arată în decizia CNSC, care a respins solicitările asocierii DANLIN XXL și ale asocierii NUROL privind plata cheltuielilor efectuate cu soluționarea contestației, respectiv a intervenției. Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de zece zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.