Marcel Ciolacu cere Guvernului să intervină de urgență: angajați români suferă din cauza sancțiunilor la adresa Rusiei

Publicat in Politica 22 Martie 2022 300 ori
Google+ WhatsApp
Marcel Ciolacu cere Guvernului să intervină de urgență: angajați români suferă din cauza sancțiunilor la adresa Rusiei
Marcel Ciolacu cere Guvernului să intervină de urgență: angajați români suferă din cauza sancțiunilor la adresa Rusiei

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, cere Guvernului să vină rapid cu o Ordonanță de Urgență prin care să clarifice situația angajaților români de la companii cu acționariat rusesc. Ciolacu arată că angajații români au ajuns să sufere, ca urmare a sancțiunilor impuse Rusiei.

 

”Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanțeze războiul lui Putin!

Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție! Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare.

Solicit Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt. Repet! NU muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiți, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin. Pentru #România sunt importanți #românii și locurile de muncă, precum și funcționarea în continuare a #economiei românești!

Mai mult, aprobarea unei Ordonanțe de urgență din partea Executivului pentru rezolvarea situației de la TMK ar clarifica și alte cazuri similare.”, scrie Marcel Ciolacu.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.