Bogdan Toader, alaturi de ministrul Rafila si Marcel Ciolacu, la inaugurarea centrului COVID din Valeni

Publicat in Politica 21 Ianuarie 2022 780 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, alaturi de ministrul Rafila si Marcel Ciolacu, la inaugurarea centrului COVID din Valeni
Bogdan Toader, alaturi de ministrul Rafila si Marcel Ciolacu, la inaugurarea centrului COVID din Valeni

Deputatul PSD PRAHOVA Bogdan Toader a fost prezent la inaugurarea centrului de tratament adresat pacientilor depistati pozitiv cu SARS-Cov 2, in Valenii de Munte, inaugurare care a avut loc in prezenta ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila si a liderului PSD, Marcel Ciolacu.

"Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, si Președintele PSD, Marcel Ciolacu au fost prezenți, astăzi, la Centrul de Evaluare Covid-19, din cadrul Spitalului Orășenescu Vălenii de Munte.

Unitatea medicală prahoveană face parte din rețeaua națională a celor peste 230 de Centre de Evaluare și Tratament, în care vor fi tratați pacienții Covid-19 care manifestă simptome ușoare sau medii și care prezintă cel puțin 2 factori de risc (diabet, boli cronice respiratorii, sistem imunitar deficitar, obezitate, etc).

Este o nouă abordare propusă de Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Rafila, și are ca scop principal tratarea timpurie a cazurilor de Covid-19 (cele cu minim 2 factori de risc), așa încât să se prevină și să se limiteze spitalizările. Astfel, persoanele cu test pozitiv care au 2 factori de risc se vor putea adresa direct medicilor din centrele de evaluare, fără trimitere de la medicul de familie.

Devine realitate ceea ce trebuie să fie prioritatea esențială a oricărei guvernări în această perioadă de pandemie, respectiv evitarea sufocării, a colapsului sistemului sanitar.", a declarat Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.