Primarul Volosevici si viceprimarii Nicodim si Trofin, intalnire cu o delegatie a Ambasadei Frantei

Publicat in Politica 03 Decembrie 2021 667 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici si viceprimarii Nicodim si Trofin, intalnire cu o delegatie a Ambasadei Frantei
Primarul Volosevici si viceprimarii Nicodim si Trofin, intalnire cu o delegatie a Ambasadei Frantei

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit, astăzi, la sediul municipalității, vizita oficială a unei delegații a Ambasadei Franței în România.
Alături de edilul șef, la întâlnire au participat și viceprimarii municipiului Ploiești, doamna Magdalena Trofin și domnul Daniel Nicodim, precum și administratorul public al orașului nostru, doamna Simona Albu.
Delegația franceză, condusă de domnul Julien Chiappone-Lucchesi, consilier pe probleme de cooperare și activități culturale în cadrul Ambasadei Franței în România, a fost însoțită de președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Prahova, domnul Aurelian Gogulescu și de directorul Alianței Franceze Ploiești, doamna Steluța Coculescu.
Discuțiile s-au purtat într-un cadru cordial și s-au axat pe consolidarea relațiilor bilaterale franco-române, printr-o serie de acțiuni concrete, în principal în domeniul cultural.
Reprezentanții Ambasadei Franței în România au apreciat ospitalitatea oferită de conducerea municipiului Ploiești și și-au exprimat dorința ca, prin intermediul unor proiecte comune, să se întărească relațiile de prietenie între cele două părți, mai ales că, de la 1 ianuarie 2022, Franța va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, iar acest context poate favoriza extinderea parteneriatelor la nivelul comunităților locale.
Conducerea Primăriei Municipiului Ploiești a evocat relațiile de prietenie existente, de-a lungul timpului, între Franța și România și a exprimat interesul față de propunerile de cooperare înaintate de delegația franceză. Totodată, s-a subliniat importanța continuării relațiilor economice și culturale cu partenerii francezi, care au oferit un sprijin constant orașului nostru, în diferite domenii de activitate. De asemenea, s-a menționat că se susține performanța culturală la nivel local, prin intermediul Teatrului „Toma Caragiu" și a Filarmonicii "Paul Constantinescu" și se intenționează să se pună în practică o serie de proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii pentru cultură.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.