Mesajul primarului Andrei Volosevici, dupa aprinderea luminitelor de sarbatori

Publicat in Politica 30 Noiembrie 2021 1801 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul primarului Andrei Volosevici, dupa aprinderea luminitelor de sarbatori
Mesajul primarului Andrei Volosevici, dupa aprinderea luminitelor de sarbatori

În municipiul Ploiești au fost aprinse luminițele de sărbători, cu prilejul celebrării Sfântului Andrei, apostolul ocrotitor al românilor!

Festivitatea de aprindere a iluminatului public ornamental de sărbători a avut loc, în această seară, la ora 18.00, în fața sediului municipalității, în prezența ploieștenilor, și alături de cei doi viceprimari ai orașului nostru, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim, precum și de administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu.

Sute de ploieșteni au fost prezenți în Centrul Civic și s-au bucurat de acest moment plin de emoție și veselie, care dă, oficial, startul sărbătorilor de iarnă, în orașul nostru.

12 milioane de beculețe s-au aprins, simultan, la Ploiești, îmbrăcând, astfel, orașul în lumini și culoare, oferind bună dispoziție ploieștenilor mici și mari, deopotrivă.

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul public festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului.

În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost ornate cu lumini de Crăciun.

Astfel, municipalitatea a împodobit de sărbători Ploieștiul cu 200 de traversări cu luminițe festive, plase luminoase, 485 de figurine 2D, 150 de figurine 3D, un ornament în forma unui cadou (9m/7m), în zona pietonală din fața Casei Sindicatelor. Totodată, 12 brazi de Crăciun au fost ornați, în mai multe zone din oraș, iar un tunel luminos a fost amplasat în Parcul "Nichita Stănescu".

Primăria Municipiului Ploiești îi invită pe cetățeni să se bucure de frumusețea iluminatul festiv al orașului, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursa: Andrei Volosevici/Facebook

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.