Prostia și incompetența „tripletei morții” nu dor, dar costă mult!

Publicat in Politica 25 Octombrie 2021 3124 ori
Google+ WhatsApp
Prostia și incompetența „tripletei morții” nu dor, dar costă mult!
Prostia și incompetența „tripletei morții” nu dor, dar costă mult!

Ieri seară, am urmărit la FoxNews emisiunea "Life, Liberty and Levin", realizată de publicistul Mark Levin, autorul unui bestseller intitulat "American Marxism" și una dintre vocile extrem de dure la adresa actualului guvern neomarxist/socialist instalat la Washington și condus de „democratul" Biden.

Unul dintre invitați a fost Dr. Havey Risch, profesor de Epidemiologie la Facultatea de Medicină a celebrei Universități Yale, care a făcut câteva declarații interesante, spunând, printre altele: "carantina este contraproductivă în acest moment. A fost bună la început, pentru a câștiga timp și a afla ce trebuie făcut". Reputatul profesor american a mai declarat că tratamentul cu medicamente antivirale în primele zile de după infectarea cu Covid-19 funcționează în 85% din cazuri – inclusiv la persoanele cu comorbidități!

Dr. Harvey Risch spune că imunitatea naturală e mult mai eficientă decât cea obținută prin vaccinare și se opune vaccinării obligatorii, în special a copiilor (unde procentajul extrem de mic al mortalității nu justifică o asemenea măsură), afirmând că, dacă va fi pus în această situație, își va retrage copiii de la școală și va angaja profesori care să predea la domiciliu. Profesorul mai spune că a discutat aceste lucruri cu alți părinți care se opun vaccinării obligatorii a copiilor și că se vor ocupa împreună de educația lor în grup, folosind resurse financiare din buzunarul propriu!

Trecând Oceanul (Atlantic), aflăm că guvernatorul Iohannis, devenit și medic peste noapte, le-a ordonat servitorilor Câțu și Arafat să bage România în carantină, pe motiv că se moare pe capete, adică să pună carul înaintea boilor! Asta în timp ce stadioanele de fotbal din întreaga Europă sunt pline-ochi cu spectatori fără botniță, iar cele mai multe țări au ridicat deja măsurile speciale!

Nu întâmplător am vorbit despre miniinterviul acordat de prof. dr. Harvey Risch influentului Mark Levin, a cărui emisiune de duminică la 8 seara este urmărită de zeci de milioane de americani și are o audiență aflată în vârful categoriei talk-show. Nu știu dacă profesorul american va fi concediat pentru astfel de declarații, dar știu că o autoritate în materie de medicină are nu numai dreptul, dar și obligația, să-și exprime un punct de vedere.

Din păcate, însă, „organele" din România, în loc să ia măsuri din timp și să limiteze numărul victimelor, au trecut la represalii dure, punând propria incompetență în cârca nevaccinaților și impunând măsuri pompieristice pe care alții le-au ridicat! Lui Iohannis, Câțu și Arafat nu le-a dat prin cap că un "certificat verde" nu îi apără pe vaccinați (care pot lua și transmite Covid-19) de o nouă infectare și cu atât mai puțin pe cei nevaccinați. Mai mult, posesorii de "certificat verde", odată reinfectați, umblă liber peste tot și pot infecta pe oricine fără să știe!

Dr. Harvey Risch a dat soluția reducerii numărului de victime: aprovizionarea din timp a spitalelor și farmaciilor cu medicamente antivirale și folosirea lor pentru tratament în primele zile de după infectare, procentajul vindecării fiind, conform profesorului american, 85%! Iată o metodă care ar fi luat presiunea de pe spitale (care oricum nu au medicamente) prin tratamente la domiciliu.

Ce a făcut "tripleta morții" (Iohannis- Câțu-Arafat)? A cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin pentru circa 15 milioane de români – inclusiv copiii! O parte expira și a trebuit să fie donată sau vândută, spitalele au fost asaltate de infectați (vaccinați sau nevaccinați!), iar lipsa medicamentelor antivirale a făcut inutilă orice intervenție! De aceea, am data acestui articol titlul de mai sus!

New York, 25 octombrie 2021
Corespondență din New York de la Grigore L. Culian

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.