Primarul Andrei Volosevici: “Ploieștenii racordați la sistemul de încălzire nu vor plăti mai mult”

Publicat in Politica 15 Octombrie 2021 1603 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Andrei Volosevici: “Ploieștenii racordați la sistemul de încălzire nu vor plăti mai mult”
Primarul Andrei Volosevici: “Ploieștenii racordați la sistemul de încălzire nu vor plăti mai mult”

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, susține joi, de la ora 13.00, o conferință de presă, iar una dintre temele abordate este majorarea prețurilor la energie electrică și gaze.
În acest context, Volosevici a ținut să-i liniștească pe ploieștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire. Facturile vor rămâne și anul acesta la nivelul sezonului trecut.

"Trebuie să fie clar pentru toată lumea, că ploieștenii nu vor plăti facturi mai mari pentru termie în acest sezon de încălzire. Facturile vor fi la nivelul anului trecut. Restul va fi acoperit din subvenția acordată de Primăria Ploiești", a spus primarul Ploieștiului.

Pentru următorul sezon de iarnă, 2022-2023, este necesară intervenția guvernului, la nivel național, pentru prelungirea perioadei în care primăriile au posibilitatea de a subvenționa prețul gigacaloriei.

Andrei Volosevici a explicat însă că, în condițiile în care prețurile la gaze s-au majorat mult, toate primăriile orașelor din țară vor avea nevoie de sprijin de la guvern.

VEZI mai jos conferința de presă susținută de primarul Ploieștiului: https://www.ziarulincomod.ro/video-primarul-andrei-volosevici-ploiestenii-racordati-la-sistemul-de-incalzire-nu-vor-plati-mai-mult/

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.