Nevaccinatii sunt de vina pentru ca o tara condusa de prosti nu are medicamente in spitale? De ce mor bolnavii, de fapt?

Publicat in Politica 15 Octombrie 2021 Actualizat: 15 Octombrie 2021 9261 ori
Google+ WhatsApp
Nevaccinatii sunt de vina pentru ca o tara condusa de prosti nu are medicamente in spitale? De ce mor bolnavii, de fapt?
Nevaccinatii sunt de vina pentru ca o tara condusa de prosti nu are medicamente in spitale? De ce mor bolnavii, de fapt?

Lumea a luat-o in directia impusa de guvernanti, atac la nevaccinati, atentia fiind, astfel, distrasa de la cea mai mare problema cu care ne confruntam de 30 de ani: lipsa medicamentelor din spitale.

Ca intr-o tara de Ev Mediu, Romania nu a avut niciodata ce i-a trebuit cand a fost vorba de viata pacientului, iar metoda facutului rost de pastile "pe sub mana" a ramas la fel de folosita ca-n vremurile ceausiste.

Nu vorbim doar de pacientii COVID, care astazi mor pe capete si din cauza ca medicamentele esentiale lipsesc cu desavarsire, ci si de restul bolnavilor, care fac eforturi disperate sa isi procure tratamentele pe banii lor, din strainatate sau de la noi, "de la privat". Fiindca statul nu asigura mai nimic. 

Nevaccinatii, dupa cum spuneam, au ajuns sa fie folositi drept momeala intr-o lupta murdara a statului roman cu propria incompetenta. Prostimea a muscat momeala si nicio clipa nu si-a pus problema ca nenorocirile care se petrec azi se vor repeta oricand, din cauza aceluiasi motiv: sistemul sanitar de 3 lei pe care Romania il promoveaza drept "eroic".

Statul roman incompetent nu si-a facut partea lui de treaba, dar cer oamenilor sa rezolve problema. Practic, pandemia e pusa pe umerii omului de rand, fortat sa se vaccineze, sa se incuie in case si sa poarte masti. Ele, autoritatile, nu au facut nimic. Suntem la fel ca in prima zi de pandemie: "nu avem locuri la ATI", "nu avem bani sa va testam gratuit", "nu avem medicamente".

Trece pandemia de COVID si vor ramane "pandemiile" bolnavilor de cancer care vor muri pe capete, unii dintre ei, cu zile, fiindca medicamentele necesare nu vor fi disponibile, asa cum se intampla intr-o tara care chiar vrea binele populatiei.

Momentan, la noi nu se pune problema de asa ceva, iar neincrederea oamenilor in autoritati si in scenariul ca autoritatile ne vor binele este extrem de justificata. Pana acum, autoritatile nu au reusit sa convinga decat ca au esuat la toate capitolele. 

Asa ca, nu, multumim! Nu vom merge toti pe "fenta" nevaccinatilor vinovati.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.